Over Mij

Het advocatenkantoor Oldenburg is opgericht in 2001 en is een kwalitatief hoogstaand strafrechtkantoor. Ieder strafrechtdossier wordt grondig geanalyseerd en gecombineerd met een daadkrachtig optreden tijdens de zitting. Ik sta verdachten bij in heel Nederland en in elke fase van het strafproces, of dat nou voorafgaand aan een politieverhoor is of tijdens een zitting bij de strafrechter. Het belang van de klant staat bij mij altijd voorop. Ik behandel grote en kleine zaken en verleen rechtsbijstand zowel betalende als op toevoegingsbasis. Advocatenkantoor Oldenburg verleent geen rechtsbijstand aan kroongetuigen, informanten en slachtoffers.

Praktijkgebieden

Advocatenkantoor Oldenburg behandelt alle soorten strafzaken waaronder:

  • Levensdelicten
  • Opiumwet
  • Geweld
  • Fraude | Witwassen | Economisch strafrecht
  • Zedenzaken
  • Jeugdstrafrecht
  • Verkeersdelicten | ­Ingevorderd rijbewijs

MR. LUCY OLDENBURG

Strafrechtadvocaat Lucy Oldenburg is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten nvsa.nl.

“Bij alles wat ik doe staat úw belang voorop. U heeft immers recht op de beste verdediging tegenover de machtige overheid. Als verdachte van een strafbaar feit of na een aanhouding door de politie staat u er alleen voor. Mijn taak als advocaat is ervoor te zorgen dat uw rechten worden beschermd en dat u een eerlijk proces krijgt. In de verdediging van uw zaak kan ik het verschil maken. Mijn overtuiging is dat geen enkele verdachte onnodig lang vast mag zitten. En daar zet ik mij voor de volle honderd procent voor in."

Lid Bestuur

Lucy Oldenburg zit in het bestuur van het Psychiatrisch Juridisch Gezelschap.

Doceert aan het Willem Pompe Instituut

Lucy Oldenburg heeft 10 jaar les gegeven aan strafrechtadvocaten in het kader van de Specialisatiecursus Strafrecht bij het Willem Pompe-Instituut te Utrecht.

Gastspreker

Lucy Oldenburg wordt regelmatig gevraagd als gastspreker. Ze was onder meer gastspreker op:

Het symposium Het Volk en de Rechtspraak in de Stadsschouwburg te Amsterdam.
Gastspreker ter gelegenheid van het 10e lustrum der Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam op de Erasmus Universiteit.
Gastspreker op de Amsterdamse Juridische Bedrijvendag.
Interview JFR Almanak Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam 2015.
Gastspreker bij het Juridisch Psychiatrisch Gezelschap samen met advocaat-generaal de heer G. de Haas van de Penitentiaire Kamer van het Hof Arnhem.
Gastspreker op een symposium van de Rotery Club in Zaandam.